Na de begrafenis van een dierbare kan niet direct een grafsteen of monument geplaatst worden. Het uitzoeken en het naar keuze uitvoeren van de bestelling kost tijd, meestal enkele maanden en soms wel tot een jaar. Ook het feit dat de grond ter plaatse eerst weer tot rust moet komen en moet inklinken om latere verzakking van de grafsteen te voorkomen zorgt voor vertraging in het aanbrengen van het grafmonument. In deze periode biedt een graf een anonieme aanblik en buiten de bloemen en soms een gedenkplaatje is het graf verder kaal.

Omdat een graf juist in deze eerste periode na het overlijden het drukst bezocht wordt is een verzorgde, stijlvolle en vooral ook persoonlijke aanblik van het graf erg wenselijk. Een grafdoek is daarvoor een zeer geschikte mogelijkheid.

Naast de vele vaste afbeeldingen kunt u ook een eigen afbeelding, foto en/of tekst aanleveren. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Mocht de keuze niet vallen op een van onze vaste afbeeldingen en heeft u geen passende afbeelding voorhanden, neem dan gerust contact met ons op zodat wij een passende afbeelding in onze database kunnen zoeken. Dit is een extra service van Gedenkwaardig en ook hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Bij gedenkwaardig bestelde grafdoeken worden geleverd met zeilogen in de hoeken en halverwege de lange zijde van het doek, met de meegeleverde grondpennen kunt u het doek eenvoudig op de grond bevestigen.

De standaardafmetingen zijn 70 x 180 cm. Andere afmetingen zijn in overleg mogelijk.

Vindt u het lastig om via internet te bestellen dan kunt u ook altijd uw bestelling telefonisch of per brief aan ons doorgeven. Ook kunt u op afspraak langskomen om de producten te zien en ontwerpen kunnen dan ook samen gemaakt worden..

Verzendkosten zijn bij alle producten van Gedenkwaardig inbegrepen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Grafdoek

  • Model: Grafdoek
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • €124,95

  • Excl. BTW: €103,26

Beschikbare opties:


Tags: grafbedekking, grafdoek, grafversiering, tijdelijk grafdoek, tijdelijke grafbedekking, tijdelijkegrafversiering, tijdelijkgrafdoek