Over Ons

Gedenkwaardig is bedrijf wat gerelateerd is aan de uitvaartbranche. Omdat wij vonden dat de bedragen die voor uitvaart gerelateerde producten gevraagd werden niet altijd in verhouding staan tot dezelfde producten in een andere branche is besloten Gedenkwaardig op te richten. Daarnaast zijn wij overtuigd dat uw wensen vaak niet te vinden zijn bij de webwinkels en uitvaartwinkels die enkel de standaard gerelateerde artikelen kunnen leveren. De vertrouwdheid en de service zijn gelijk en zoals u zou kunnen verwachten, van het hoogste niveau. 

U kunt bij ons in Tilburg terecht om al u wensen te vervullen op het gebied van gedenken of herdenken van u nabestaande. Heeft u een wens, idee of vraag: mail deze dan naar info@gedenkwaardig.nl met zoveel mogelijk specificaties, kenmerken en details. Ook voor overige vragen of opmerkingen kunt u ons mailen. Wij streven ernaar om binnen 48 uur antwoord te geven. Via telefoonnummer 06-18416636 kunt U ons rechtstreeks bereiken. 

Bestellingen kunnen  desgewenst ook afgehaald worden. Dit kan op afspraak. Het adres hiervoor is: Molenbochtstraat 50, 5014ER te Tilburg. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen.

Wilt u het factuurbedrag het liefst per vooruitbetaling voldoen dan kunt u het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL81 RABO 03440565985 tnv Oerlemans Communicatie te Tilburg. Betaalt u vanuit het buitenland dan is het te gebruiken IBAN: NL51 RABO03440565985 en BIC RABONL2U