Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Herdenkingsplaatjes

€19,95
Excl. BTW: €16,49
Model: Herdenkingsplaatje
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbare opties:


** Text:Herdenkingsplaatjes zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten en van diverse materialen. Ze worden altijd op maat gemaakt, geheel naar wens van de nabestaanden.

Er is een ruime keuze uit standaard vormen en materialen maar mocht er desondanks niets naar uw smaak bij zitten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen kijken of we uw wens kunnen vervullen.

De keramieke en metalen plaatjes zijn in principe niet geschikt voor buitengebruik in verband met het verbleken van de afbeelding door UV licht. Het materiaal zelf kan prima tegen buitengebruik maar bij het toepassen van het product in de volle zon zal na enige tijd de afbeelding langzaamaan lichter worden. We kunnen de herdenkingsplaatsjes geschikt maken voor buitengebruik op een zonnige plaats. Heeft u hier behoefte aan dan kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerkers.

Bij de metalen plaatjes kunt u desgewenst in de hoeken gaatjes laten ponsen en bijbehorende afstandhouders bestellen. Met de afstandhouders kan een plaatje op een nette en stijlvolle manier bevestigd worden.

Indien u het lastig vindt om via de webwinkel te bestellen dan kunt u op afspraak langskomen om uw wensen te bespreken. Bellen of mailen kan natuurlijk altijd.

Alle artikelen zijn bij Gedenkwaardig inclusief verzendkosten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top