Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

As/Bewaar/SOS buisje

€13,75
Excl. BTW: €11,36
Model: GDW-LE-LG00004
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:


**

Text:

As/Bewaar/SOS buisje

Zoals U al aan onze artikelomschrijving kunt zien is het buisje geschikt voor vele verschillende doeleinden. In het buisje kunnen verschillende voorwerpen worden bewaard, denk hierbij aan as, pillen of een papiertje met daarop de naam en het telefoonnummer van degene met wie contact moet worden opgenomen in het geval van een calamiteit. Deze lichtmetalen buisjes zijn er in 3 maten en 7 verschillende kleuren (niet elke kleur is in elke maat verkrijgbaar). Zoals (bijna) alle producten bij Gedenkwaardig kunnen de buisjes worden gepersonaliseerd met een tekst. Er kunnen maximaal 2 regels op het buisje worden gegraveerd. De grootte van de letters is afhankelijk van de hoeveelheid tekst die moet worden gegraveerd.

Verkrijgbare kleuren per type:

Klein: Rood, Zwart, groen, Paars, Blauw, Goud en Zilver

Middel: Rood, Zwart, Groen, Blauw, Zilver en Goud

Groot: Rood, Blauw, Paars en Zilver

 

De prijzen zijn inclusief verzendkosten, informeer naar de mogelijkheden als U meerdere exemplaren tegelijk besteld. Kom gerust eens langs in de showroom om met een van onze medewerkers over het product te praten en uw vragen te stellen. U vindt de openingstijden en het adres op onze contact pagina.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top