Bios urn™ is een volledig biologisch afbreekbare urn, een unieke volledig composteerbare urn. De urn is gemaakt uit een mengsel van volledig afbreekbare grondstoffen: cellulose. verdichte turf en kokosschillen. Bios Urn™ is een gepatenteerde uitvinding van het Spaanse bedrijf Estudi Moline in Barcelona. De milieuvriendelijke urn wordt gevuld met crematie-as, die op deze wijze dient als compost voor de boom of plant.

Zo wordt uw dierbare opgenomen in de natuurlijke levenscyclus en ontstaat voor de nabestaanden een groen monument om te herdenken.


De bios urn met zaailing naar keuze breekt langzaam af wanneer deze ingegraven wordt. Terwijl de urn afbreekt zal de as op een 100 procent groene wijze weer opgenomen worden in het milieu. Op deze manier zal er in de vorm van een boom, struik of plant nieuw leven uit ontspruiten.
Een dierbare herinnering, mooi aansluitend op de eeuwige cyclus van het leven.


De Bios Urn™ biedt de mogelijkheid om uzelf of uw dierbare te herinneren door de crematie-as te gebruiken om een boom of struik uit de urn te laten groeien. De Bios Urn™ kan 3 liter as bevatten, is 30 cm hoog en heeft een doorsnede van 14 cm. Na crematie kunt u de urn vullen met de as, of laten vullen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

BIOS URN™ composteerbare urn zonder plant

  • Model: biosurn
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €121,00

  • Excl. BTW: €100,00

Tags: bios urn