Prachtige kwaliteit rode of heldere/witte glazen herdenkings- of grafkaars van Bolsius met een door u gewenste afbeelding, foto of tekst. Veel voorkomend zijn een foto van de dierbare overledene maar ook de rouwkaart kan erg passend zijn om op de kaars te laten drukken. U kunt ook kiezen uit een van de vele standaard afbeeldingen en eigen tekst toevoegen. Mocht u geen keuze kunnen maken uit de standaard afbeeldingen en is er geen passende afbeelding voorhanden, neem dan contact met ons op zodat wij in onze database naar passende afbeeldingen kunnen zoeken. Dit is een extra service zonder meerkosten.

Standaard met 1 zijde voorzien van foto, afbeelding en/of tekst maar tegen een geringe meerprijs betstaat de mogelijkheid om alle 4 de zijden te voorzien van een afbeelding, foto en/of tekst. 

De kaars heeft maar liefst 100 branduren, de kap op de kaars zorgt ervoor dat de kaars niet zo snel zal uitwaaien en bovendien blijft branden wanneer het regent. Uitsluitend geschikt voor buitengebruik en verkrijgbaar in rood en wit glas.

Vindt u het lastig om via internet te bestellen dan kunt u ook altijd uw bestelling telefonisch of per brief aan ons doorgeven. Ook kunt u op afspraak langskomen om de producten te zien en ontwerpen kunnen dan ook samen gemaakt worden..

Verzendkosten zijn bij (bijna) alle producten van Gedenkwaardig inbegrepen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Grafkaars Glas

  • Model: Grafkaars Glas
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  • €19,95

  • Excl. BTW: €16,49

Beschikbare opties: