• Kunsturn Eternal Flame

Eternal FLame

Dit is urn uit de Infinity Art collectie. U kunt ervan verzekerd zijn dat elk stuk met de hand is gegoten en afgewerkt zodat elk exemplaar een unieke uitstraling heeft en er geen twee identiek zijn.

De totale afmetingen zijn ca. 25 x 18 x 43 cm, de buitenwerks afmetingen van de sokkel zijn ca. 25 x 18 x 10 cm, het kunstwerk zelf heeft de volgende maten: ca. 19 x 9 x 33 cm. De urn is gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium wordt in de afwerking geleverd zoals op de foto zichtbaar is: blank met een patineerlaag die de urn zijn unieke uitstraling geeft. 

De sokkel van deze kunsturn is ook van hoogwaardig aluminium en is de eigenlijke urn. De inhoud van de urn is ca. 3,5 liter hetgeen volstaat voor de volledige as van een volwassen man of vrouw met een gewicht tot ca. 95 kg. Als een grotere sokkel of juist een kleinere sokkel gewenst is of indien de kleur zwart vervangen dient te worden door een andere kleur kan dit, zoals u van ons gewend bent, geregeld worden. Neem hiervoor contact met ons op, we helpen u graag.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kunsturn Eternal Flame

  • Model: GDW-O-K00016
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  • €300,08

  • Excl. BTW: €248,00